Τα εμβολια ρίχνουν τον Μητσοτακη από την εξουσία – Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο του Μαξίμου μέρος τρίτο

Ο Μητσοτάκης έπεσε στην μεγαλύτερη παγίδα που θα μπορούσε να του στηθεί, στον λάκο με τις υποσχέσεις για τα εμβολια που από τα εκατομμύρια δόσεις που θα έφταναν στη χώρα καταντήσαμε αρχικά να περιμένουνε περίπου 9.000 και κάτι με την προοπτική μέσα στον Μάρτιο να φτάσουμε τις μόλις 1.250.000 δόσεις.

Το έξυπνο πουλί πιάνεται από την μύτη λένε, ο Μητσοτάκης πιάστηκε στο δόκανο από την αλαζονεία του να το παίξει σωτήρας του λαού με το εμβολιο. Τον γέμισαν με παραμυθια για το εμβολιο και μετά τον εξέθεσαν, καθώς τον έβαλαν πάρει όλο το θέμα στις πλάτες του.

Τα λιγοστά εμβολια είναι προσωπική αποτυχία του πρωθυπουργού και παράλληλα ανοίγουν την συζήτηση πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει μόνη της. Χρειάζεται αλλαγή είτε μέσω συνεργασιών και συγκυβέρνησης από αυτή τη Βουλή χωρίς πρωθυπουργό τον αποτυχημένο Μητσοτακη είτε μέσω εκλογών που θα αποτελέσουν την ηρωική έξοδο του Μητσοτακη από την εξουσία.

Η νύχτα πλέον έχει πέσει για τα καλά στο Παλέρμο του Μαξίμου και ο Πρωθυπουγος έχει αρχίσει και δέχεται σημαντικά πολιτικά χτυπήματα. Τα περισσότερα εξαιτιας δικών του λανθασμένων χειρισμών. 

Θα σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού όσο είναι πολιτικά ζωντανός ή θα το πάει μέχρι τέλους παίζοντας το πολιτικό του παρόν και μέλλον κορώνα γράμματα, με κέρμα που είναι πολύ πιθανό να είναι και αυτό κάλπικο σαν τις υποσχέσεις του;

olympia.gr

Διαφήμιση

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...